Predám Chrysler Grand Voyager 2,5 CRD nová STK,EK
  • 2005
  • 223 000 km
  • Diesel
  • Van
3 790 €

355 933

inzerátov v ponuke
Blog
Pridať inzerát

Nahlásiť inzerát

Týmto oznámením nám pomáhate udržiavať bezchybný obsah
na Autobazar.SK. Nahlásenie je anonymné.

Vyberte druh chyby *

Doplňujúca informácia k inzerátu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

* Údaje sú povinné.

Odoslaním tohto emailu súhlasím so spracovaním osobných údajov v nasledovnom znení.

Overenie vozidla

Detailná história vozidla Predám Chrysler Grand Voyager 2,5 CRD nová STK,EK
Opýtajte sa predávajúceho na VIN alebo EČV číslo:
Zadajte prosím EČV alebo VIN
Nedvíha telefón? Kontaktovať emailom
v spolupráci s

Predám Chrysler Grand Voyager 2,5 CRD nová STK,EK

Poprad 10.4.2024

3 790 €

Základné údaje

Rok výroby:

2005

Stav:

Používané

Najazdené:

223 000 km Overiť

Palivo:

Diesel

Prevodovka:

Manuálna

Karoséria:

Van

Pohon:

Predný

História vozidla
Skontrolujte históriu, počet kilometrov, výbavu

Poznámka

Predám Chrysler Grand Voyager 2,5 CRD, čerstvá STK+EK do 01/26, neuveriteľná spotreba – 6 až 7 litrov, r.v. 2005, 105 kW, výborný ťah – 312 Nm už od 1800 otáčok. 5-rýchlostná manuálna prevodovka, 7 miest na sedenie, ideálne auto pre väčšiu rodinu, mimoriadne pohodlné a mäkké odpruženie. Ani dlhšie cestovanie ma nikdy neunavilo.

Auto vlastním dva roky a vložil som do neho veľa času a peňazí. Vymenil som chladič (starý už bol zanesený), zrepasoval a naplnil klímu, pretesnený motor (vaňa) a prevodovka (simeringy), nové tlmiče (Sachs) a uloženie (pred pár mesiacmi), vymenené tyčky stabilizátora a čap riadenia. Čerstvo vymenený olej+filter, vymenený olej v prevodovke, nové predné brzdy, nový palivový filter, vymenené bakne v ručnej brzde, klinové remene a ešte veľa drobností. Predošlý majiteľ menil spojku a rozvody (nabehaných odvtedy asi 25 000 km). Vyčistený EGR filter, auto nemá žiadne DPF a podobné kazítka. Baterka je ešte v záruke.
Výbava: ABS, el. okná (aj zadné slonie uši), funkčná klíma, 2x diaľkový centrál s kľúčom, bufik na ohrev motora – perfektne chráni studený motor pred nadmerným opotrebením a potom rýchlo kúri aj vo vnútri, airbagy, 4x isofix, strešné lyžiny, vonkajší teplomer, kompas, palubný počítač na stropnici, predný a zadný rám (nie je zapísaný v TP, ale je originál z volva) , bočné nášľapy, rozširovacie podložky na kolesách, sezónne prezutie (na leto elektróny, zima plechy), ťažné zariadenie na 2000 kg, tónované sklá, rezerva pripevnená pod kufrom na podvozku, posuvná a vyberateľná zadná rada sedadiel, cúvacie senzory, príprava na cúvaciu kameru (je namontovaná s kabelážou, stačí pripojiť zobrazovacie zariadenie, el. sklápateľné spätné zrkadlá.

Nedostatky: Aktuálne auto nevyžaduje žiadne opravy. Pred STK som ho poopravoval a prešlo na prvý šup. Kozmetické chyby a povrchová hrdza podvozka úmerné veku sa nájdu. Napriek tomu je auto veľmi spoľahlivé a okrem zamrznutej nafty ma nikdy nenechalo na ceste (nevymenil som pred mrazmi filter – už je vymenený). Nesvieti žiadna kontrolka, všetko funkčné, nič nebúcha a neklepe. Tieto motory sú známe spoľahlivosťou a dlhou výdržou, nižší tlak plnenia turba zabezpečuje jeho bezporuchový chod. Ani jazdou po meste som nikdy neprekročil 7,5 litrovú spotrebu, na dlhé cesty sa dostanete pod 6 litrov (palubný počítač ukazoval 5,4-5,6l ). Nežerie žiaden olej ani vodu. Jediné čo by som vedel autu vytknúť je dymivosť pri prudkom zošliapnutí plynu alebo tesne po štarte, ktorú som vyčistením EGR znížil, ale dlhodobá jazda po meste všeobecne dízlom neprospeje, auto je vhodnejšie na dlhšie trasy. Klasickým nedostatkom týchto áut je odlepujúca sa stropnica.

Dôvod predaja: Prechod do novšej verzie – kúpili sme jeho mladšieho brata Dodge Grand Caravan (2011).

Dohoda na cene pri aute, auto nevymieňam, AAA a špekulanti nevolať.

Silvia Hyblerová

Súkromný predajca

Adresa:
Poprad
Web:
Telefón:
Silvia Hyblerová
Otváracie hodiny:

Kontaktujte predajcu

Ostáva 1000 znakov
* Údaje sú povinné.
Odoslaním tohto emailu súhlasím so spracovaním osobných údajov v nasledovnom znení.

Silvia Hyblerová

Súkromný predajca

Adresa:
Poprad
Web:
Telefón:
Silvia Hyblerová
Otváracie hodiny:

Kontaktujte predajcu

Ostáva 1000 znakov
* Údaje sú povinné.
Odoslaním tohto emailu súhlasím so spracovaním osobných údajov v nasledovnom znení.