Rapido Itineo Famili Compact CM660 4-miestny
  • 2023
  • 7 843 km
  • Diesel
70 000 €

358 527

inzerátov v ponuke
Blog
Pridať inzerát

Nahlásiť inzerát

Týmto oznámením nám pomáhate udržiavať bezchybný obsah
na Autobazar.SK. Nahlásenie je anonymné.

Vyberte druh chyby *

Doplňujúca informácia k inzerátu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

* Údaje sú povinné.

Odoslaním tohto emailu súhlasím so spracovaním osobných údajov v nasledovnom znení.

Rapido Itineo Famili Compact CM660 4-miestny

Košice 16.4.2024

70 000 €

  • Pôvodná cena: 84 000 €

Základné údaje

Rok výroby:

7/2023

Stav:

Používané

Najazdené:

7 843 km

Palivo:

Diesel

Výkon:

103 kw (140 PS)

Prevodovka:

Manuálna

Ostatné údaje

Druh:

Obytné auto

VIN:

VF3YGBPBU12U20376

Maximálna hmotnosť:

Do 3,5 t

Počet Lôžok:

4

Dalšie informácie

  • 1. majiteľ
  • Dovezené
  • Nehavarované
  • Servisná knižka
  • Top stav!
  • Úplná servisná história
  • Vozidlo je v záruke

Poznámka

Nadštandardná výbava v cene vozidla: Paket Life (ESC, ASR, ROM, asistent rozjazdu do kopca, asistent bočného vetra, elektrické vyhrievanie spätných zrkadiel, elektrický vstupný schodík, nadstavbové dvere so vstavaným oknom a košom s centrálnym zamykaním a sieťou proti hmyzu, LED denné svietenie, multimediálny systém Pioneer, cúvacia kamera s nočným režimom, manuálna klimatizácia, výškovo nastaviteľné sedadlá vodiča a spolujazdca, DUO kontrol plynu - automatické prepnutie plynovej bomby), predné hmlové svetlá, hliníkové disky Peugeot 15", Trakcia +, kožou potiahnutý volant, 9" displej multimediálneho systému DAB PIONEER s Apple car play a Android Auto s navigáciou, externá sprcha, izolovaná odpadová nádrž, nadstavbová klimatizácia Telair, nosič na 4ks bicyklov, markíza Fiamma 4m, LED TV Carbest 21,5" s integrovanou anténou.

Cena platí iba pre firmy – platca DPH. Fakturácia z HOTCAR Automotive CZ sklad.

K cene vozidla bude pripočítaný poplatok za vystavenie čistopisu technického preukazu v sume 400,- Eur. K cene vozidla bude pripočítaná preprava vozidla z fabriky vo výške 1600,- Eur. K cene vozidla bude pripočítaná doplatková výbava s montážou podľa požiadaviek zákazníka.

V prípade úverových produktov máme pripravenú možnosť financovania cez spoločnosť VOLKSWAGEN FINANCIAL SERVICES. Pri exporte / predaji mimo SR je nutné uhradiť navyše 5% z ceny vozidla ako poplatok za vývoz. Predávajúci si vyhradzuje právo na zmenu údajov v inzeráte. Uvedený stav km je informatívny k dátumu pridávania inzerátu, na overenie aktuálneho stavu km je potrebné kontaktovať predajcu.

Kompaktný integrovaný karavan značky Itineo francúzskej skupiny Rapido. Vďaka dĺžke 6,6 metrov a šírke 2,2 metrov sa s ním výborne parkuje a manipuluje. Nad vodičom a spolujazdcom je veľká sklopná posteľ pre dve osoby, ktorá nezasahuje do nadstavbových dverí a teda nikoho neobmedzuje. Zadná kráľovská výškovo staviteľná posteľ je určená tiež pre dve osoby a je okolo nej i pod ňou odkladací priestor.

Auto je na podvozku Peugeot so 140-koňovým motorom Peugeot a manuálnou 6-stupňovou prevodovkou. V balíku Life sme mu objednali niekoľko komfortných doplnkov ako dažďový a svetelný senzor, denné svetlá, tempomat, centrálne zamykanie pre všetky dvere, sieť proti hmyzu na vstupné dvere, elektrický schodík či cúvaciu kameru. Okrem toho dostalo hliníkové disky, hmlové svetlá, rádio Pioneer s Androidom s navigáciou, LED svetlá, ale aj vývod na externú sprchu.

Technické údaje: Rozmery vozidla (d x š x v): 6,61 x 2,19 x 2,80 m, Pohotovostná hmotnosť v tejto výbave: 2869 kg, Maximálna hmotnosť: 3500 kg, Motor a podvozok: Peugeot Boxer 2,2 BlueHDI 103 kW / 140 koní, Prevodovka: 6-stupňová manuálna, Rozmery postelí: predná 1,88 x 1,44 m, zadná kráľovská 1,98 x 1,40 m.

Štandardná výbava: 100% polyesterová karoséria, polystyrénová izolácia, dvojité zasklenie okien s polyuretánovým rámom, žalúziou a sieťkou proti hmyzu, ABS, ESP, airbag vodiča a spolujazdca, tempomat s obmedzovačom rýchlosti, štart / stop systém, centrálne zamykanie, indikátor tlaku v pneumatikách, otočná konzola pre sedadlo vodiča a spolujazdca, výškovo nastaviteľné sedadlo vodiča a spolujazdca, držiak nápojov pre vodiča a spolujazdca, elektrické okná, tónované okná, LED interiérové osvetlenie a LED pásiky, opravná sada na defekt, predné sťahovacie lôžko, zatemňovacie žalúzie na všetkých oknách, 128-litrová chladnička, 3-horákový sporák s piezoelektrickým zapaľovaním, 110-litrová nádrž na vodu, 90-litrová odpadová nádrž, plynové vykurovanie Truma Combi 6, digitálny displej, plynová skrinka na 2 x 13 kg fľaše, manuálna klimatizácia, garážový vstup na oboch stranách, zatemnenie kabíny kazetovými žalúziami, strešné okno v spálni s roletou a sieťkou proti hmyzu, panoramatické okno v obývacej časti s roletou a sieťkou proti hmyzu, vetracie okno vo WC, penové matrace Bultex s vysoko kvalitnou strečovou tkaninou, ramenný držiak TV, vysoko výkonné vodné čerpadlo, kazetové WC, zadný čierny spojler so vstavaným brzdovým svetlom, LED osvetlenie markízy, regulačný ventil plynu, osvetlenie úložného priestoru.

HOTCAR - Úžitkové vozidlá a Karavany

Firma registrovaná od: 07.11.2012

Adresa:
Dopravná 12, 04013 Košice
Web:
Telefón:
HOTCAR - Úžitkové vozidlá a Karavany
Otváracie hodiny:
Po-Pi
08:30-17:00
So-Ne
Zatvorené

Kontaktujte predajcu

Ostáva 1000 znakov
* Údaje sú povinné.
Odoslaním tohto emailu súhlasím so spracovaním osobných údajov v nasledovnom znení.

HOTCAR - Úžitkové vozidlá a Karavany

Firma registrovaná od: 07.11.2012

Adresa:
Dopravná 12, 04013 Košice
Web:
Telefón:
HOTCAR - Úžitkové vozidlá a Karavany
Otváracie hodiny:
Po-Pi
08:30-17:00
So-Ne
Zatvorené

Kontaktujte predajcu

Ostáva 1000 znakov
* Údaje sú povinné.
Odoslaním tohto emailu súhlasím so spracovaním osobných údajov v nasledovnom znení.